11 Mayıs 2010 Salı

Kudret Narının Faydaları

Kudret Narının Faydaları: Mide ve bağırsak ülseri şikayetlerini azaltır.Egzama, sedef ve çıban gibi cilt hastalıklarında faydalıdır. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Kandaki şeker oranını düşürücü etkileri ile şeker hastalığına karşı faydalıdır. Karaciğeri güçlendirir. Yaprakları mide ağrısı, soğuk algınlığı ve öksürüğe iyi gelir.


Kudret Narı Nasıl Kullanılır? Kudret Narının olgunlaşan meyveleri bal ile karıştırılıp dahilen ya da zeytinyağı ile birlikte ezilerek haricen kullanılabilir. Meyvelerinin dışında bitkinin yaprakları ve kökleri de kullanılmaktadır.http://tr.mydearbody.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web