9 Mayıs 2010 Pazar

Kaparinin Faydaları

Kaparinin Faydaları: İdrar söktürücüdür. Kabızlığı ve ishali keser. Ciğer ve dalak hastalıkları ile ülsere karşı faydalıdır. Vücuda kuvvet verir ve cinsel gücü arttırır. Ağrı kesici ve iştah açıcıdır. Kanı temizler. Kanserli hücrelerin gelişimini önleyici etkilere sahiptir. Kalp hastalıklarına karşı koruyucudur. Multipl Skleroz hastalığına karşı da etkilidir. Romatizma, basur ve gut hastalıklarında faydalıdır. Balgam söktürücüdür. Adet sancılarını giderir ve adet düzensizliklerini önler.


Kapari Nasıl Kullanılır? Çiçek tohumları açmadan önce toplanarak ilaç yapımında kullanılır. Ayrıca, meyveleri ve yaprakları da kullanılır. Turşusu yapılır. Salatalarda ve balık yemeklerinde farklı bir lezzet vermek için garnitür olarak kullanılmaktadır.http://tr.mydearbody.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web