9 Mayıs 2010 Pazar

İtüzümünün Faydaları

İtüzümünün Faydaları: Hafif uyuşturucu etkileri ile yatıştırıcı ve ağrı kesicidir. Uykusuzluğa iyi gelir. Göğsü yumuşatır ve öksürüğü kesmeye yardımcı olur. İdrar söktürücüdür. Romatizma ve mafsal ağrılarını keser.


İtüzümü Nasıl Kullanılır? Çiçekleri ve yaprakları kurutulduktan sonra sıcak suda demlenerek kullanılır. Taze yaprakları ezilerek yaraların ve basurun üzerine ağrıyı kesmesi ve iltihapları önlemesi için konabilir. Yüksek dozlarda zehirleyebileceği için bir uzman kontrolü dışında kullanılmamalıdır.http://tr.mydearbody.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web