6 Mayıs 2010 Perşembe

Cezayir Menekşesinin Faydaları

Cezayir Menekşesinin Faydaları ve Etkileri: Beyne giden kan miktarını arttırarak hafıza bozukluğu, baş ağrısı, baş dönmesi, dikkat eksikliği gibi şikayetleri azaltır. Hafızayı güçlendirir. Kansere karşı da koruyucu etkilere sahiptir. İştah açıcı ve mikrop öldürücüdür. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Damarları genişleterek yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı olur. Aşırı aybaşı kanamalarını engeller. İdrar söktürür.

Cezayir Menekşesi Nasıl Kullanılır? Kuru yaprakları suda kaynatılarak hazırlanan çayı içilebileceği gibi haricen mikrop öldürücü etkisinden dolayı yaralara pansuman yapmak için de kullanılabilir. Cezayir Menekşesinin bahçelerde süs bitkisi olarak kullanımı da oldukça yaygındır.http://tr.mydearbody.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web