4 Mayıs 2010 Salı

Ahmet Marankiden Şifalı Kırmızı Pancar Kürü

Dr Ahmet Marankiden her derde deva pancar kürü.
GEREKLİ MALZEMELER :* 250 gr pancar,
* 1 lt su,
HAZIRLANIŞI VE KULLANILIŞI : Pancarların kabuklarını soymadan yıkayın. Hatta üzerindeki olumsuz etkilerden temizlemek için, 3–4 saat sirkeli suda bekletin ve haşlamadan önce üzerini iyice fırcalayın. Suyu kaynatın, pancarları içine atın ve 3 dak kaynatın. Bu pancar suyunu, 3 gün bozulmadan buz dolabında saklayabilirsiniz. Günde 3 defa aç karnına için. 3 hafta uygulayın.
FAYDALARI : Tüm karaciğer hastalıklarına ve karaciğerden kaynaklanan, egzama, vitiligo, egzama, kurdeşen,sedef hastalığı gibi cilt hastalıkları ve cilt bozuklukları için de son derece faydalıdır.http://dogalsaglik.blogcu.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web