3 Mayıs 2010 Pazartesi

Ahmet Maranki Kilo Almak için Bitkisel Formül

Nasıl kilo alırım? Kilo Almak için ne yapmalı? Kilo Almanın yolları nelerdir? Kilo Almanın sırrı nedir? Pr. Dr. Ahmet Maranki Kilo Almak için ne öneriyor?

Çoğunluk kilo verme gibi düşünceye sahip olsada, bir türlü kilo alamayanlarda mevcut. Eğer kişinin herhangi bir rahatsızlığı yok ise, zayıflığının sebebi, harcadığı kalori miktarı, aldığı kalori miktarından fazladır, diyebiliriz.
Prof. Dr. Ahmet Maranki Kilo Almak isteyenler için Siyah Üzüm Kürü öneriyor :
250 gram kuru siyah üzüm
1 çay kaşığı kına kına
1 tutam pelin otu
Malzemeler karıştırıp, et makinesinde çekilir. Bu karışım 3 litre su ile kaynatılır. Su miktarı yarıya inince, tülbent yardımı ile başka bir kaba süzülür. Kalan posa ikinci kez 3 litre su ile kaynatılır.Kaynayınca tekrar tülbent yardımı ile öbür karışımın içine süzülür. Bu karışıma şeker ilave edilir.
Sabahtan ikindi vaktine kadar bu karışım içilir. Başka su içilmemelidir. İkindiden akşama kadar susuz kalınır. Akşamdan sonra bol bol yoğurt yenir.  Gece yarısı içine bal ilave edilmiş süt içilir. Sabahları ise çay yerine sebze ve meyve sularını öneriyor.
Bu kür aynen bu şekilde uygulanacak.www.dogalveguzel.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web