3 Mayıs 2010 Pazartesi

Çocuklarda Boy Uzaması Ve Kemik Gelişimi için Faydalı Çorba Tarifi

 
Çocuklar da boy uzaması ve kemik gelişimi için ne yapılır? Çocukların gelişimi için evde ne yapılabilir? Kemik erimesine ne iyi gelir? Op.Dr.Feridun Kunak çocuklarda boy uzamasını ve kemik gelişimini sağlayan, aynı zamanda kemik erimesine de iyi gelen bir çorba öneriyor…
Op.Dr.Feridun Kunak’ın önerdiği Çocuklarda Boy Uzaması ve Kemik Gelişimine Yardımcı Çorba  Tarifi :
Gerekli Malzemeler:
* İri balık kılçığı
* Marul, pazı, havuç, lahana, ıspanak, fesleğen, biberiye, sirke, limon, zeytinyağı, tuz.
Çorbanın yapılışı:
Bir tenereye su koyup, balık kılçığını içine atın. Sebzelerin hepsinden 2-3 dal ve diğer malzemelerin hepsini atıp kaynamaya bırakın. Bir süre kaynayan çorbanın içerisinden balık kılçıklarını çıkarın. Geri kalan karışımı blendırdan geçirin, afiyetle için.
Her gün taze olarak hazırlanıp içilmeli.

Oldukça besleyici olan bu çorba büyükler için de faydalıdır. Kemik erimesine iyi gelir.www.dogalveguzel.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web