3 Mayıs 2010 Pazartesi

Ahmet Maranki Lor Peyniri


Ahmet Maranki Çocuklarınız için kahvaltılarda kullanabileceğiniz lor peyniri yapımını tarif etti..

Malzemeler:

1 litre keçi sütü

2 çorba kaşığı limon suyu

Yapımı: Sütü kaynattıktan sonra altını kapatarak limon suyunu ilave edin.

Süt kesilmeye başladığında tencerenin kapağını kapatmadan 15 dakika bekletin.

Ardından tencerenin altını tekrar yakarak 10 dakika kaynatın.

Kapağını kapatmadan ılınmasını bekleyin. Ilıdığında bir tülbentle süzerek suyunu aldıktan sonra sonra buzdolabında saklayarak 3 gün kullanabilirsiniz.www.mucizeiksirler.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web