6 Mayıs 2010 Perşembe

Dağ Çayının Faydaları


Dağ Çayının Faydaları ve Etkileri: İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. Sinirleri rahatlatır. Uyarıcı ve kuvvet vericidir. Mikrop öldürücü ve antioksidan etkilere sahiptir. İltihapları gidermeye yardımcı olur. Mide ağrılarını azaltır ve gaz söktürür. İdrar arttırıcıdır. Soğuk algınlığına karşı faydalıdır.

Dağ Çayı Nasıl Kullanılır? Kurutulmuş çiçekli dallarının üzerine kaynamakta olan su döküldükten sonra birkaç dakika demlenerek hazırlanan çay içilir. Demlemenin süresi Dağ çayının rengini, kokusunu ve tadını etkiler. Damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz. İçimi hoş, tadı güzel bir çaydır. http://tr.mydearbody.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web