26 Nisan 2009 Pazar

Biçimli kalçalar için soğuk su masajı

Kadınların dişiliğin sembolü olarak gösterdiği en nadide bölgelerinden biridir kalçaları..Harika ve biçimli kalçalarınız olması için yapmanız gereken tek şey zamanınızın bir kısmını ayırmak ve gayret göstermektir.
*Hayatımızın bir parçası olan suyu mutlaka hem tüketmeli hemde kullanmalıyız.Cilt ve sindirim sistemi üzerindeki büyük etkileri tartışılmaz .Mutlaka ama mutlaka günde 8 bardak su için.
*Biçimli ve kıvrımlı kalçalara sahip olmak için bu bölgedeki kasları çalıştırmak lazım.En ideal hareket;yere sırt üstü uzanın ve kalçalarınızı 10 kere kaldırıp indirin.Daha sonra yukarıda 10 saniye kadar tutun ve bu hareketi 4 kez tekrarlayın.
*En önemli konuya geldi sıra..Banyodan sonra soğuk su ile kalçalarınıza masaj yapın.Soğuk suyun oluşturduğu basınç kalçalarınızın sıkışması için oldukça etkili
*Hareketsiz kalmayın.Her yere yürüyerek gidin.Asansör yerine merdivenleri kullanın.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web