13 Nisan 2009 Pazartesi

Ahmet Maranki "Meme Kanseri"

Meme süt bezleri ve burada üretilen sütü meme başına taşıyan kanallardan oluşur.Bu süt bezleri ve kanalları döşeyen hücrelerin kontrol dışı çoğalmaları ve vücudun çeşitli yerlerine giderek çoğalmaya devam etmelerine "meme kanseri" denir.Hastalık ne kadar erken safhada saptanırsa tedavi olanağı o kadar fazla olmaktadır.
Meme kanseri için önerilen bitkisel öneriler
*Sabah aç karnına bir bardak civanperçemi çayı içilir.Öğlenleri tok karnına 1 bardak sarı kantaron çayı içilir.Akşam tok karnına 1 bardak biberiye ve mürver çiçeği çayı içilir.Gece saat 22.00 da karabaş otu çayı içilir.Bu terkibe 45 gün devam edilirse şifa bulunur.
*Soya fasülyesi ılık suyla ıslatılır ve vir gece beklettikten sonra süzülür.Kavrulup yenilirse kanser riskini önler.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web