21 Nisan 2009 Salı

Ahmet Maranki Şifaı Bitkiler Kitabında Kombu Çayı ile ilgili bilgi veriyor...



Önerilen hastalıklar: Enerji verir, bedeni toksinlerden temizler, yaşlanmayı yavaşlatır. Vücut için çok önemli bir besin kaynağıdır.

Kullanım şekli ve dozu: Hazırlanmış olan çaydan, sabah akşam, soğuk veya ılık olarak birer bardak içilir.

Sıcak iklimlerde evde hazırlanan çay, hijyen kurallarına uyun yapılmamışsa, sağlıklı olmayabilir. Bazı kişilerin bu çaya alerjisi de olabilir. Mide ülserinde ve asit problemlerinde kullanılması uygun değildir.



Prof. Dr. Ahmet Maranki & Elmas Maranki
Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web