4 Kasım 2008 Salı









Villa
Köyden şehire yeni gelen dursun kalmak için kiralık ev aramaya cıkar ve bir emlakçıya gider.Emlakçı Dursun'u lüks bir vilaya getirir. "Ha pu villa hastaneye postaneye pastaneye yakındır tam sana göre"der. "Kirası nekadar" der Dursun. "2 milyar" der Adam. Dursun "ha pu villanın ahırı var mı"der. Adam "villada ahırın ne işi var" der. Dursun da "peki bu kirayı verecek öküz nerede yatacak" der.

Sihirli Lamba
Adam kumsalda yürürken ayağı bir şeye takılmış, bir de bakmış bir lamba.... "hahahaa" demiş içinden "bu da içinden cin çıkan sihirli lambalardan olmasın??" lambayı biraz ovalamış ve birden etrafı dumanlar kaplamış, derken kocaman bir cin ortaya cıkmış ve:- Yine aptal bir fıkrada benim ismim geçti değil mi.... pekala, çabuk 3 dileğini söyle işim gücüm var Adam:- HARİKA..!!! ilk olarak 1 milyar dolarım olsun istiyorum.... Cin parmaklarını şıklatmış ve poofff, kumsal baştan aşağı silme banknotlarla dolmuş... adam gözlerine inanamamış ve ikinci dileğini soylemiş: - Hawaii'de okyanusu gören lüks bir villa istiyorum...... Cin yine parmaklarını şıklatmış ve adam birden elinde lambayla kendini Hawaii'de o muhteşem evin önünde bulmuş..... - Evet son dileğin nedir.....? Adam düşünmüş taşınmış ve: - Kadınlar için dayanılmaz karşı konulmaz olmak istiyorum Cin yine parmaklarini şıklatmış ve poofff, adam bir kutu çikolataya dönüştürmüş..

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web