23 Kasım 2008 Pazar

AHMET MARANKİ UNUTKANLIĞI ÖNLEMEK

Unutkanlık günümüzde çok sık rastlanan rahatsızlıkların başında gelmektedir, Genç yaşlı her yaşta sıkça unutkanlık görülmektedir.Prof.Dr.Ahmet Maranki unutkanlığı önlemek için aşağıdaki yiyeceklerin yenilmesini tavsiye etti.
Unutkanlığı önlemek için her sabah
*5 adet fındık
*5 adet ceviz
*5 adet badem
*Kuru kayısı(gün kurusu kayısı gölgede kurutulmuş)
*1 avuç Kuru üzüm (çekirdekleri ile) yiyin.
Maranki.com

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web