3 Kasım 2008 Pazartesi

HIÇKIRIK NASIL KESİLİR?

Salatalarda tatlandırıcı ya da salamura gibi koruyucu olarak kullanılan sirke; üzüm veya elmadan üretilir. Araştırmacılar, sirkenin insan vücuduna pek çok faydası olduğunu tespit etti. Sirke, ateş düşürücü etkisiyle vücuda sakinlik ve ferahlık veriyor. Kokusu sayesinde, baygınlıklarda uyandırıcı etki yaratıyor. Kanı sulandırıyor, safra akıntısını düzenliyor ve hıçkırığın geçmesini sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web