29 Mayıs 2008 Perşembe

PROF.DR.İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN ROMATİZMA VE SİROZ HASTALARINA TAVSİYELER

Dr İbrahim Saraçoğlu Bitkisel konularda bilgilerini bizlerle paylaşmaya devam ediyor. Romatizma ve siroz hastalarına kereviz kürü önerdi ve Seda Sayan'ın programında bu bilgileri paylaştı
ROMATİZMA İÇİN EBEGÜMECİ KÜRÜ : Ebegümeci az suda 5 dakika haşlanarak lapası yapılır. Hazırlanmış olan bu ebegümeci lapası çok sıcak olmamak şartıyla tülbente sarılarak romatizma ağrısının olduğu bölgenin üzerine konularak onbeş dakika bekletilir. Haftada 2-3 kez uygulanır.
ROMATİZMA VE SİROZ İÇİN:Kerevizleri temizleyin ve doğradıktan sonra yarım litre suya atın, 5-6 dakika kaynatın.Bu suyu ikiye ayırın ve günde 2 sefer bu suyu için. 15 gün ara vermeden bu kürü tekrar edin, 2-3 gün ara verdikten sonra yine 15 günlük bir kür daha uygulayın.

UYARI : YÜKSEK TANSİYON HASTALARI BU KÜRÜ UYGULAMASINLAR

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web