14 Mayıs 2008 Çarşamba

İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN SİĞİL,EGZAMA VE TÜYLENMEYE DAİR

Siğiller;çoğu insanın derdi nerdeyse....Küçükken kurbağalarla oynamaktan dolayı olduğu konusunda belki gerçek belki yalan inandırıldıkyıllarca….
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlundan siğillerden kurtulmaya dair bazı tiyolar:
Sütleğen bitkisi(Sütleğen Bitkisi(euphorbia) : Sütleğengiller familyasından; süt gibi beyaz ve zehirli bir özsuyu taşıyan, bir veya çok yıllık, otsu veya odunsu bir bitkidir. Yurdumuzda 60 kadar çeşidi vardır. Önerilen miktardan fazla kullanılmamalıdır.)Sütünü siğillerin üzerine sürün ama kesinlikle ağız bölgesine değdirmeyin.
İncir yaprağının sütüde siğiller için çok yararlıdır.
TÜYLENMEDEN KURTULMAK İÇİN:Bazı bayanlar erkeklik hormonu(testesteron)hormonunu fazlaca salgılarlar.Bu sebeble fazlaca tüylenme sorunu yaşarlar.Bu tüylerden kurtulmak için taze naneyi sabah,öğlen ve akşam olmak üzere yemeklerden bir saat önce 1 çaorba kaşığı yemelidirler.
Egzama:Bir avuç beyaz dutu suda kaynatın kaynatın ve tencerenin ağzını kapatıp elinizin dayanacağı kadar soğutun ve elinizi içinde bekletin
Kynak:

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web