12 Aralık 2008 Cuma

Kuru Ciltler için Lipikar Serisi

Dünyada 25 bin dermatoloğun tercih ettiği, en çok reçetelenen dermo-kozmetik markası Roche-Posay, kışın koruyan ciltlerin bakım ve temizliği için Lipikar serisini öneriyor. Lipikar Emollient tamamen doğal bir bitkisel yağ olan Shea Yağı (%10) içeriği sayesinde cildin lipid seviyesini normale getirir ve cildin koruyucu tabakasını yeniler.

PersonNameProductIDLa Roche-Posay TermalLa Roche-Posay Termal Suyu ve allantoin ile cildi yatıştırır. İlk andan itibaren cilt yumuşaklaşır ve kuruluk azalır. Sert suyu nötralize etme özelliğine sahip Lipikar Surgras temizleme jeli ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web