21 Aralık 2008 Pazar

Kandaki iltihaba karşı beyaz dut kürü

Kandaki iltihaba karşı Prof dr.İbrahim Saraçoğlu beyaz dutu öneriyor.Beyaz dut, Kandaki CRP (Chemical Raktif Protein) yüksekse düşürülmesinde mükemmel bir destekleyicidir
Yarım litre kaynamakta olan suyun içerisine bir avuç dolusu dut kurusunu atınız ve 6 dakiaka kısık ateşte kaynatmaya devam ediniz.6 dakikadan sonra ocaktan alınız.Ilınınca süzüp yarısı sabah aç karnına,diğer yarısı akşam aç karnına içilir.Kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 20 dakika önce içilir.Haşlanmış dutltarın tüketilmesi şart değildir.Toplam 25 gün uygulanır.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web