25 Aralık 2008 Perşembe

Bölgesel Zayıflama (Masaj Yağı Formülü)

Bölgesel zayıflama ve selülit sorunları için geliştirmiş ve evinizde hazırlayabileceğiniz harika bir masaj yağı tarifi;
Bahsettiğimiz bitki özlerinden oluşan yağ, masaj halinde sorunlu bölgeye uygulandığında o bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağların parçalanmasını sağlıyor. Yapılan masajın da etkisiyle lenf kanalları ile vücuttan idrarla atılmasını sağlıyor. Ayrıca cildi besleyici ve sıkılaştırıcı özelliği de vardır. Aşağıda belirtilen yağların hepsi %100 saf doğal yağlardır. Piyasadaki sentetik karışımlı bitkisel kokulu yağlardan değildir. Bu masaj yağını evde kendiniz uygulayabileceğiniz gibi, profesyonel bir masör tarafından da uygulatabilirsiniz. Birçok güzellik merkezinde de uygulanan, saf bitki özlerinden oluşan bu yağ karışımı yaklaşık 10 – 15 uygulamada bölgesel zayıflama ve selülit sorunlarının giderilmesinde çok iyi neticeler vermektedir.
İçeriğinde şunlar var: Susam yağı, badem yağı, portakal kabuk yağı, limon kabuk yağı, kekik yağı, mersin yağı, defne yaprağı yağı, biberiye yağı. Bu ürün, gün aşırı sorunlu bölgeye masaj şeklinde uygulanıyor. 20-30 dakika sürülen bölgeyi sararak sıcak tutmakta fayda var. Sürülen bölgede en az 2 saat kalmalı, sonrasında yıkanabilir. (Gece yatmadan önce uygulayıp, sabah yıkama suretiyle de kullanılabilir.)

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web