30 Nisan 2008 Çarşamba

İBRAHİM SARAÇOĞLU;DEPRESYON VE MİGREN İÇİN BİBERİYE VE BEYAZ ÜZÜMBİREBİR

Profosör.Dr.İbrahim Saraçoğlu Seda Sayan'ın programında yaptığı açıklamada;En güçlü antioksidanlardan bir tanesi taze beyaz üzümdür.Biberiyede çok güçlü bir antioksidandır.Migrene karşı,çocuklarınıza bunun gargarasını yaptırırsanız bademcik ve boğaz enfeksiyonlarına karşı mükemmel bir önleyicidir.Akşam yatarken yapılan gargara(çocuklar için özellikle) birde sabahları okula gönderirken göreceksiniz ki nasıl çocuklarınız faranjite ve bademcik enfeksiyonlarına direnç kazanmış olacaklar.
sedef hastaları bir çoğu aşırı kaşıntıdan şikayet eder,buna siyah kuru üzüm(iri çekirdekli) eğer şeker hastası değilseniz siyah üzümün çekirdeğini havanda ezeceksinizve de bunu yiyeceksiniz bütün kaşıntınızı alacaktır.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web