3 yemek kaşığı ıhlamur
2 çay kaşığı tere tohumu
4-5 adet gül hatmi
3 adet ardıç tohumu
1 kahve kaşığı (3-4 mate yaprağı)
3 yemek kaşığı ebegümeci
3 yemek kaşığı kuşburnu
1 adet zencefil
1 adet tarçın
1 yemek kaşığı melissa
2 yemek kaşığı sinameki
2 yemek kaşığı civanperçemi
3 yemek kaşığı elma kurusu
Yapılışı:Tarçın ve zencefil hariç diğer ürünler blenderdan geçirilir. 2 yemek kaşığı alarak yarım litre kaynar suda 15 dkika bekletilir.Aç karnına sabah ve akşam olmak üzere 3-4 bardak içilir.
2 çay kaşığı tere tohumu
4-5 adet gül hatmi
3 adet ardıç tohumu
1 kahve kaşığı (3-4 mate yaprağı)
3 yemek kaşığı ebegümeci
3 yemek kaşığı kuşburnu
1 adet zencefil
1 adet tarçın
1 yemek kaşığı melissa
2 yemek kaşığı sinameki
2 yemek kaşığı civanperçemi
3 yemek kaşığı elma kurusu
Yapılışı:Tarçın ve zencefil hariç diğer ürünler blenderdan geçirilir. 2 yemek kaşığı alarak yarım litre kaynar suda 15 dkika bekletilir.Aç karnına sabah ve akşam olmak üzere 3-4 bardak içilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder