15 Nisan 2010 Perşembe

Diyet Çorbası''Berrin Yiğit''

Her sabah severek izlediğimiz Doktorum programına14 Nisan Çarşamba günü Beslenme ve Diyet uzmanı Berrin Yiğit konuk oldu,kilolarından şikayetci olanlar için kilolarınıza veda ettiren çorba tarifini verdi..
Gerekli malzemeler
*1,5 demet maydanoz

*4 domates
*4/3 su bardağı kepekli makarna
*2 kabakLimon
*1 kaşık yağ
Hazırlanışi:1,5 demet maydanozu çok az haşlayın ve içerisindeki maydanozları çıkarttıktan sonra kepekli makarnayı,küp küp doğranmış domatesi ve kabağı ilave edin,diğer malzemeleride ilave ettikten sonra en son fesleğen ve ya biberiye ile çorbanızı renklendirebilirsiniz.Bu çorbayı öğlen ve akşam tüketebilirsiniz..
berrin yiğit

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web