4 Ağustos 2008 Pazartesi

SELÜLİTİ ÖNLEYEN BİBERİYE TARİFİ

Selülitli bacaklarla dolaşmak mı?Aman Alllahım..Sanırım tüm bayanların en büyük derdi ve kabusu selülitli bacaklara sahip olmak sanırım..Ama biliyorsunuzki selülit sadece kilololarda değil zayıf insanlardada kendini gösteriyor.
Selüliti önleyen biberiye tarifi ile daha güzel bacaklara sahip olabilirsiniz.
“1-2 tatlı kaşığı dolusu ince kıyılmış biberiyeyi 1 bardak kaynar suyla 10 dakika kadar demleyip gün içerisinde2-3 bardak şeklinde tüketebilirsiniz. Ayrıca yapılan araştırmalar selülit oluşumunu azaltmada antioksidan öğeler olan A, C vitaminleri ve çinkonun etkili olduğunu göstermektedir"

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web