28 Ağustos 2008 Perşembe

DOĞAL YOLLARDAN SARI SAÇA SAHİP OLMAK

Doğal saç renginden sıkılan çoğu insanın tercihidir sarı saça sahip olmak.Boya ile saçı sarıya çevirmek bir yana,papatya suyu ile açmak,güneşte beklemek gibi yöntemlerin dışında başka bir pratik yöntem daha var. Soğanın dış kabuğunu soyuyoruz ve 20-30 dakika kaynatıyoruz.Soğuduktan sonra içine bir kapak gliserin damlatıyoruz.Bu karışımla duş alır gibi saçlarınızı yıkıyorsunuz.(Ama şampuan sürmeyin)
Daha sonra bir havlu yardımıyla saçın nemini aldıktan sonra o şekilde yatın(yastığınıza havlu koyun,rengi yastığınıza çıkabilir)ertesi gün şampuanla yıkayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web