21 Ağustos 2008 Perşembe

8 DAKİKALIK MUCİZE EGZERSİZ

Özellikle karın ve kalça bölgesinde ki fazla yağlardan kurtulup düzenli egzersiz yaparak karın ve kalça kası yapmak için müthiş bir egzersiz programı.Üstelik sadece 8 dakika süren bu egzersiz sayesinde karın, bel ve kalça bölgesindeki fazla kilolardankurtulup vücudunuzu ideal şekile sokacaksınız.
Egzersizler çok basit olup vücudu çok zorlamayacak şekilde yapılmıştır.Kısa bir süre içerisinde faydasını göreceksiniz. İlk başlarda günde sadece 8dakikanızı ayırıp bir kez yapmanız yeterli alıştıkça her gün biraz daha artırırak maksimum fayda sağlayacaksınız.
http://rapidshare.com/files/138933217/8Minute.rar

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web