5 Ağustos 2008 Salı

HICKIRIGIN CARESİ SİRKEDE

Bilimadamları sirkenin insan vücuduna pek çok yararının olduğunu saptadı.Salamura ve salatalar gibi pek çok yiyeceğin lezzet kaynağı olan sirke,yüksek ateşi düşürmesinden tutunda hıçkırık geçirmeye kadar pek çok işe yarıyor. Üzüm veya elmadan üretilen sirke, ateş düşürücü etkisiyle vücuda sakinlik ve ferahlık veriyor. Kokusu sayesinde, baygınlıklarda uyandırıcı etki yaratan sirke, aynı zamanda kanı sulandırıyor, safra akıntısını da düzenliyor. Öte yandan hıçkırık tuttuğunda bir kaşık kadar sirke içmek hıçkırığın geçmesini sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web