7 Temmuz 2008 Pazartesi

MURAT TOPOGLU HAFTASONU DIYETI

Ekranların beğenilen ve sık karşılaştığımız diyetisyeni Murat Topoğlu'ndan Üç haftalık haftasonu diyeti;
Pazartesi ve perşembe arası
Bir dilim kepekli veya yulaf, çavdar ekmeği, iki dilim yarım yağlı beyaz peynir,3 tatlı kaşığı ligth reçel ve bir adet domates veya salatalık
Öğlen ve akşam
stenildiği kadar limonlu, az tuzlu, sirke ve nar ekşili salata,ve yoğurt. Akşamki salataya bir tatlı kaşığı zeytinyağı kullanılabilir.
DİPNOT:Günde üç değişik meyve yenmeli, iki buçuk, üç litre su ve bitki çayları içilmeli
Perşembe ve pazar arası
sabah ve öğlen diğer günlerle aynı
Akşam
150 gr. dana eti ya da ekmeksiz beş köfte ya da biftek ya da 200 gr. balık (15 adet sardalye veya hamsi veya bir levrek) ya da 150 gr. derisi soyulmuş tavuk eti (iki but veya yarım göğüs veya beş kanat) ya da iki adet yumurta (rafadan veya katı pişmiş veya teflon tavada menemen veya omlet şeklinde)
NOT: Meyve yenmemeli

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web