26 Mart 2008 Çarşamba

KÜÇÜK GÖĞÜSLERE BİTKİSEL ÇÖZÜM

*Tıptaki gelişmeler doğal maddelerle göğüs büyüten,hiçbir riski olmayan ameliyatsız bir tedavi alternatifi ortaya çıkardı.Kadında hormon metobolizmasında dengeleyici etkisinden dolayı uzun yıllardır kullanılan yan etkisiz 8 bitkinin uyumlu kompozisyonu ile elde edilen preparat(probust) bugün göğüs büyütmek için başarıyla kullanılıyor.
*California Bradford Research Institute'den Prof Dr.Robert Bradford'un araştırmasına göre bu bitkisel karışımla yüzde 82 olguda 9 ay içerisinde göğüslerde 7,5 cm büyüme oluyor.
*Aynı preparat regl dönemi gerginliğinide vakaların yüzde 95 inde çok aza indirmiş.Bitkisel kompozisyon damiana, melekotu(dişi ginseng) oğul otu, aslan kuyruğu,boston otu testere palmiyesi,yams kökü,karahindiba karışımı bitkileri içeriyor.
HANGİ BİTKİ NE İŞE YARIYOR?
DAMİANA:Özellikle afrodizyak olarak tanınır.Günümüzde birinci sırada kadın rahatsızlıklarında kullanılıyor.
MELEKOTU:Kadın rahatsızları en önemli kullanım alanı,dolaşım bozukluğu, diabet,kabızlık ve kanserde kullanılıyor.Kadında hormon metobolizmasına etki gösterir.
OĞUL OTU:Antibiyotik özelliği vardır.Huzursuzluk korku ve yara iyileşmesinde kullanılır,kas spazmlarını çözer.
ASLAN KUYRUĞU:Çayı yıllardır kalp rahatsızlıkları ve kadın hastalıklarında kullanılıyor
BOSTAN OTU:Çok eski yıllarda sarılık,mide/böbrek rahatsızlıkları migren problemlerinde kullanılıyordu,şimdi ise kadın rahatsızlıklarında kullanılıyor
TESTERE PALMİYESİ:Çok sayıda sağlık problemlerinde kullanılıyor,erkeklerde prostas sorunlarında kısırlık ve iktidarsızlık için kullanılıyor.Bu etkin bitki kadında bir dizi tedavi olanakları sağlıyor.Meme bezlerinin gelişmesine etkisi olur.
YAM KÖKÜ:Meksika'da eski yıllarda chiapas kabilesi kadınların doğum yapması sırasında bu bitkiyi kullanıyordu,kadınlarda hormon yapımını uyarıcı etkisi var ve memeleri büyütüyor
KARA HİNDİBA:En önemli ekisi karaciğer üzerinedir.Safra akışını düzenler,Hindistanda karaciğer hastalıklarında sıkça kullanılır.Vitamin ve minaral bakımından zengindir.
Zararlı kimyasal ilaçlara,oparatif müdahalelere ve implantlara karşı doğal bir altarnatif olup,güzel göğüslere sahip olmak için ideal bir yöntemdir.Kapsüllerden 6 ay süresince günde 2 kez 3'er kapsül alınır.Etkiyi arttırmak için kremleriyle birlikte kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Related Posts with Thumbnails
Pasta Tarifleri

Uyarı

Bu site yayınlanan sağlık ile ilgili bilgiler , ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla yayınlanmaktadır. Burada yayınlanan yazıların tamamı bilgilendirme amaçlı olup, hiçbir şekilde hekim muayenesi ve konsültasyonunun yerine konulmamalı, hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Sağlığınızla ilgili acil durumlarda, bekleme süresi sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebileceği için, zaman geçirmeden bir sağlık kuruluşuna başvurmanızı öneririz.
Genel Kişisel Web